Tjänster

Med en mix av min långa erfarenhet i kombination med din kunskap om dina produkter, tjänster, marknader eller specialistområde skapar vi tillsammans en effektiv kommunikation på engelska.

AUKTORISERAD ÖVERSÄTTNING

Vissa typer av översättningar kräver översättning av en auktoriserad översättare och en stämpel på det översatta dokumentet. Som en av Kammarkollegiet ”Authorised Translator” hjälper jag dig med avtal och domslut, betyg, examensintyg, kursplaner, personbevis, anställningsbevis, adoptionshandlingar, övriga offentliga dokument, mm. Ladda upp dina dokument genom kontaktformuläret och få en offert.

ÖVERSÄTTNING FRÅN SVENSKA TILL ENGELSKA

Du ger oss din text, vi levererar en översättning som kommunicerar exakt det du vill säga, fast på engelska. Vi arbetar med din text till dess du känner dig säker på att din översättning verkligen är rätt för ditt syfte och din målgrupp. Vi hjälper dig gärna med all typ av affärsdokument, marknadsmaterial, vetenskapliga dokument mm.

SPRÅKGRANSKNING

Även om du har en bra nivå på din engelska så kan det vara mycket svårt att hitta rätt språkbruk för just din målgrupp. Språkgranskning innebär att justera eller korrekturläsa engelska texter för att säkerställa att tonen är rätt, att grammatiken är korrekt och att fraser och uttryck som används är lämpliga för målgrupp och syfte. Vi hjälper med textbearbetning och textredigering, korrekturläsning och språkrådgivning.

SKRIVA ENGELSK TEXT

Jag skriver texter på engelska för – eller tillsammans med – dig. Under processen håller vi kontakten regelbundet för att säkerställa att slutresultatet blir rätt för dig och ditt företag: formellt eller informellt, beskrivande eller stringent, kortfattat eller djuplodande, humoristiskt eller seriöst. Jag har engelska som modersmål och mycket erfarenhet som engelsk copywriter. Som kommunikatör är jag van att skriva texter på engelska riktade till olika målgrupper.

AFFÄRSENGELSKA

Behöver du affärsmässiga, professionella engelska texter till t.ex. dina affärsplaner, årsredovisningar, hållbarhetsrapporter, avtal, strategidokument och policyer? Jag är utbildad civilekonom och har 30 års erfarenhet av kommunikation och marknadsföring inom såväl stora internationella koncerner som små företag. Jag har en djup förståelse för hur näringslivet fungerar och för det språk som används. Jag kan hjälpa dig med rätt affärsengelska för dig och företagets målgrupp.

ENGELSKA SPRÅKTJÄNSTER
I NORRA SVERIGE

Kanske behöver du översätta något från svenska till engelska, skriva engelska texter eller fräscha upp din affärsengelska. Kanske söker du rådgivning inom kommunikation på engelska. Visst vore det bäst att kunna anlita någon som har engelska som modersmål, som är specialist på kommunikation och som förstår norra Sverige? Jag finns och är en av väldigt få auktoriserade översättare från svenska till engelska i hela Norrland. Jag är född i England men bor idag i Tärnaby i Västerbotten och Ramsele i Västernorrland.

Priser

Eftersom varje dokument är unik, så ber vi dig att skicka ditt dokument om den är färdig genom formuläret. Priset varierar beroende bland annat på tidsåtgång, textens svårighetsgrad och längd, om översättningen ska vara auktoriserad, formatet mm. Uppdrag till fast pris överenskoms särskilt. Alla priser är exkl. moms.

Hör av dig idag

Välj fil/erIngen fil valdTillåtna filtyper: js, xcf, numbers. Max storlek på fil: 5 MB