Om oss Anything English

Min Bakgrund

Jag är ursprungligen från England, och är numera svensk medborgare bosatt i Tärnaby eftersom jag älskar längdskidåkning och fjällen. Jag spenderar också delar av året i de Andalusiska bergen i södra Spanien.

Språktjänster: Jag är av Kammarkollegiet ”Auktoriserad Translator” från svenska till engelska och har drivit Anything English sedan 2012. Jag levererar språktjänster såsom copywriting, översättning från svenska till engelska, språkgranskning mm.

Annan yrkeserfarenhet? Jag är civilekonom med över 20 års erfarenhet av kommunikation och marknadsföring och har arbetat i stora internationella organisationer såväl som i mindre företag.

Jag är en erfaren skribent av engelska texter och en van coach inom kommunikation och det engelska språket till företagsledare. Jag har skrivit/skapat många olika typer av affärskommunikation såsom strategidokument, affärsplaner, tal, affärsartiklar, presentationer för styrelse, stora evenemangspresentationer, e-learning, microsites, videor, webbsidor, bloggar och nyhetsbrev.

Jag har också hunnit med att arbeta som lärare i affärsengelska och medicinskengelska.

Internationell profil: Jag har bott och arbetat i Sverige, England, USA, Frankrike, Spanien, Indien, och Thailand.

Lisa Cockette

Anything English

Hur vi jobbar

Samarbete

Samarbete och kvalitét

Lisa Cockette är en av Kammarkollegiet auktoriserad översättare och arbetar enligt Kammarkollegiets “God translatorssed”.

Vi lyssnar på dina behov

Varje nytt uppdrag börjar med en dialog med kunden om önskat leveranssätt, viktigaste budskap, målgrupp, tonalitet samt val av brittisk eller amerikansk engelska.

Vi är noggranna

Vi använder SDL Trados, ett verktyg som ger oss konsekventa översättningar och rätt terminologi. Texten granskas av översättaren/språkgranskaren flera gånger före leverans.

Vi håller dig uppdaterade

Under uppdragets genomförande hålls en kontinuerlig dialog med kunden för att reda ut vissa begrepp, ordval och andra frågor.

Vi diskuterar gärna efteråt

Vid leverans ombeds kunden ofta att ta ställning till olika kommentarer. Leveransen följs av en dialog med kunden för att säkerställa att inga frågor kvarstår och att kunden är nöjd med resultatet.

Hör av dig idag

Välj fil/erIngen fil valdTillåtna filtyper: js, xcf, numbers. Max storlek på fil: 5 MB