An example:

Om Lisa Cockette

Jag är ursprungligen från England och är stolt över mina engelska rötter. Jag är numera bosatt i Östersund eftersom jag älskar längdskidåkning. Efter att ha bott och arbetat i många länder, ser jag mig som en internationell person.

 

Var har jag bott och arbetat? Sverige, England, USA, Frankrike, Indien och Thailand.

 

Vilken är min yrkeserfarenhet? Jag har över 20 års erfarenhet av kommunikation och marknadsföring och har arbetat i stora internationella organisationer såväl som i mindre företag. Jag har också hunnit med att arbeta som lärare i affärsengelska.

 

Vilken typ av kommunikationsarbete har jag arbetat med? Intern- och extern kommunikation, Public relations, analytikerrelationer, medarbetardialoger, intern och extern kommunikation vid företagsförvärv och andra stora förändringsprojekt. Jag har arbetat med många verktyg; elektroniskt, trycksaker, personlig kommunikation, presentationer o dyl. Jag har arbetat med – och coachat – globala ledningsgrupper där jag haft uppgiften att utveckla och kommunicera budskap till medarbetare världen över.

 

Vilka erfarenheter har jag inom marknadsföring? Jag har lett marknadsföringsteam och själv arbetat med uppgifter inom bl a: marknadsinformation och undersökningar, strategisk marknadsföring, varumärkeskommunikation och kampanjhantering.

 

Och erfarenhet av undervisning? Jag har arbetat som lärare i affärsengelska i Thailand och Frankrike. Jag har även fungerat som coach och mentor till arbetskamrater av alla nationaliteter. En gång i tiden undervisade jag i aerobics och dans, men det var länge sedan!

 

Varför bor jag i norra Sverige? Jag är gift med en svensk man som liksom jag älskar längdskidåkning och att vandra i fjällen.

 

Talar jag svenska? Ja, flytande. Och även franska. Jag kan även beställa mat på thailändska.

 

Vad tycker jag om? Språk, längdskidåkning, vandring, yoga, resa, skriva, matlagning, hjälpa andra, dansa och sjunga..